Mit csináljak? Nincs itthon semmi kaja. Éhes vagyok.
Figyelt kérdés
A szüleim nincsenek itthon és itt hagytak semmi nélkül. Se pénz se kaja. De szó szerint semmi, se kenyér, se tojás, se krumpli hogy süssek, egy doboz ketchup van a hűtőben meg egy margarin. Pénzem nincs.. 300 Ft van a tárcámban, azzal tudok valamit kezdeni? Mamámtól akartam kérni krumplit hogy kezdjek vele valamit, de ők sincsenek otthon. Mit csináljak?2017. máj. 6. 09:47
11/14 anonim válasza:
3/4 10-től 3/4 1-ig összesen 3 óra, 300 ft-tal a zsebében, és "és itt hagytak semmi nélkül. Se pénz se kaja."
Felháborító, micsoda felelőtlen szülők vannak!
Minek az ilyen szülőnek gyerek, ha nem képes gondoskodni róla, ....
Öcsi! Kár, hogy ilyen gyorsan bevallottad, hogy már nem aggódsz tovább az életedért, tudtunk volna még jó adag sort szidni a szüleiden!
12/14 A kérdező kommentje:
Nem kértem hogy szidjátok őket.. ha ennyi miatt szidsz valakit anélkül hogy bármit tudnál akkor az már nem az én saram.
2017. máj. 6. 14:14
13/14 anonim válasza:
Nem olvastad ki az iróniát, láthatod, hogy már a 2-es válaszoló kezdte.
És hidd el nekem, nagyon sokan ebben élik ki magukat itt a gyik-en, hogy rögtön a szülőket kezdik el gyalázni, ...
14/14 anonim válasza:
Magyarul megmondva,otthon elfogyott a kaja,a szülők elmentek egy 2-3 órás bevásárlásra emiatt,és addig éhezett a kérdező.Micsoda szemét szülők.XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!