Tudtok kevés kcal nasikat?
Sziasztok
tudnátok mondani pár olyan nasit, édeséget, rágcsálnivalot aminiek kevés kalória tartalma va?
Fogyókúrázok és nagyon hiányoznak a nasik,
de bármit is szeretnék enni magyon sok a kalória tartalmuk.
Szamóca,Földieper. 🍓
Finom és egészséges, ráadásul még fogyaszt is! Kiváló vértisztító, baktériumölő, és bőrünkre is jótékony hatással van!
Én is zsírszegény túrót szoktam elkeverni eritrittel, citromlével, vanília aromával.
Esetleg a gyümölcsszezon beköszöntével lehet házi turmixokat csinálni. Eper, áfonya, málna stb. Én sok gyümölccsel és növényi tejjel készítem, pár kanál eritrittel.
1 szűk marék olajos mag (dió, kesudió, mogyoró, mandula). Ebben van ugyan kalória, de elősegíti a fogyást a benne található anyagok miatt. Mértékkel és ritkán lehet enni.
Max. 1 kocka 80% körüli étcsokoládé per nap. Ez is belefér még, ha egyébként betartod a fogyókúrát.
Köszönöm a válaszokat!
kipróbálom öket :)
Ha vannak még ötletek azokat várom :)
Sziasztok
Kiprobáltam az ubi+joghurt sajnos nem jött be, az eritrites túrót kiegészitedtem egy kis kakaoporral :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!