Fagyasztott zöldségek kb.2 órás +20 Celsius fokos tárolást követően újrafagyasztás után fogyaszthatók még? Többi lent.
valószínűleg nem lett baja, csak maguk bevédése miatt írják rá...
meg szerintem nem is volt 20 fok a csomagtartóban...
Rendszeresen vásárolok mirelit zöldséget nyáron is. Amikor nagyobb bevásárlásra megyek, és még beugrom ide-oda, akkor nekem is mindig kiengednek, mire hazaérek. Bedobom a fagyasztóba, fogyasztáskor teljesen normális.
Hússal ezt nyilván nem lehet megtenni, de a zöldségnek tapasztalatom szerint semmi baja.
Ugye az ilyen #3-hoz hasonló válaszolók még mind naiv gyerekek, akik nem magukra vásárolnak?
Képzeld, az energiaitalra meg az van ráírva, hogy naponta 1-nél ne fogyassz belőle többet és alkohollal ne keverd, mégis él még az ország 40 év alatti részének a 2/3-a.
# 3-as, akkor most biztos hanyatt vágod magad. Meg szoktam enni a (dátum szerint) lejárt joghurtot... Tegnap épp egy olyat, ami 03.19 volt írva. Még élek. Nem volt felpúposodva a fólia a tetején, bontás után nem volt fura szaga, vagy íze, így megettem. Pedig a gyártó szerint lejárt, de én mást tapasztaltam, ennyi.
Nem kell ám mindent, amit valahol olvasol készpénznek venni.
Köszi a válaszokat! Tegnapelőtt elkészítettem az egyik zöldséget és halált megvető bátorsággal meg is ettük (gyereknek, kutyának azért nem adtuk). Még mindig itt vagyok, szóval nem lett semmi gond belőle!
Kellemes hosszú hétvégét mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!