Miből készül a krumplipüré?
Figyelt kérdés
Tegnap ettem krumplipürét borsó főzelékkel és nem igazán éreztem az ízét. Esetleg tudja valaki hogy miből készül és higy miért van ilyen színe?2019. máj. 15. 10:45
11/12 anonim válasza:
Jól írta a 9-es!
De én tej helyett sokkal jobb ízélményt értem el tejszín felhasználásával, így azóta úgy készítem (ISTENI!) és persze a krumpli fajtája sem mindegy, mert vannak kifejezetten vízízű "fehér" krumplik, meg olyan szép sárgás színű jóízűek, amik még magukban is burgonya ízűek.
De sajnos lutri a krumplivásárlás is, mert nem tudni, hogy milyen lesz belül. Jártam már úgy, hogy kívülről jónak tűnt, aztán belül meg tiszta rothadt volt, de nem tudom, ez hogy lehetett.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2019. máj. 15. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!