Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A süngombát tényleg nem kell...

A süngombát tényleg nem kell megmosni?

Figyelt kérdés
Életemben először vettem ilyet, és a csomagolására az van írva, hogy felhasználás előtt alaposan mossuk meg. Neten keresgéltem hozzá recepteket, ott viszont több ismertető is azzal kezdődik, hogy nem szabad megmosni, mert megszívja magát rögtön vízzel. Akkor most mi van?...
2019. máj. 8. 16:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Kérdező: Érdekelne hogy hol vetted, mert érdekelne (ha piaci árustól, akkor mindegy)?

Gondolom a kérdés kiírása óta már felhasználásra került, minden esetre leírom azoknak, akiket szintén érdekel.

Amit a csomagolására írtak, nem szabad szó szerint venni. Inkább így: "alaposan TISZTÍTSUK meg". Én egy benedvesített (lehetőleg használatlan) fogkefét javasolnék.

2019. máj. 12. 08:27
 2/4 A kérdező kommentje:

A Metróban vettem a süngombát. De ott sincs mindig ez a fajta szerintem, mert most láttam először. Pedig azért elég nagy választék szokott lenni gombából.

Egyébként végül hallgattam a netes leírásokra, és nem mostam meg egyáltalán. Pedig én aztán mindent meg szoktam mosni feldolgozás előtt: zöldséget, gyümölcsöt, húsokat, még azt is, amit elvileg nem kéne. Ezt most viszont csak felvágtam, és kisütöttem olajos vajban mosás vagy bármiféle tisztítás nélkül. Ja, és nem lett semmi bajunk tőle.

2019. máj. 15. 12:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Még annyi kérdésem van, hogy melyik Metro?
2019. máj. 18. 09:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Budaörsi.
2019. máj. 31. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!