Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Az a tévhit miért terjedt el...

Az a tévhit miért terjedt el hogy az egészséges táplálkozás drága?

Figyelt kérdés
A zabpehely, sovány húsok, zöldség, kevés gyümölcs, túró, mogyoróvaj ezeken mi a drága? Egy chips, csoki, cukros üdítők több száz forint aztán semmi hasznos tápanyag nincs bennük. Ha már eszünk minek együnk hulladékot?

2019. ápr. 9. 17:39
1 2
 11/19 Miss Endzsi ***** válasza:
58%
Napi 60 gramm fehérjét megeszem, az számomra tökéletes, és ha ez több ezerbe kerülne egy nap, amit felsoroltam, akkor már rég éhen haltam volna. A reggeli ch-t meg lassítja a sok zab.
2019. ápr. 9. 22:16
 12/19 anonim ***** válasza:
81%
Nem tévhit hanem igaz.fél kg túró 400ft,paprika, paradicsom,400ft/kg csirkemell 1400ft kg gyümölcsök az alján kívül 400-500ft kg mogyoró vajt meg legtöbb ember nem szereti plusz drága ,és 4 fő családnak sokba kerülne napi szinten.
2019. ápr. 10. 06:20
 13/19 anonim ***** válasza:
59%

Én mondjuk nem magvakkal meg legeléssel szeretem a családomat meglepni, hanem rendes kajàval szokàsom

Egy húslevesben mi egészségtelen?

Lassan 20 éve főzök, egészséges a gyerekem, a

2019. ápr. 10. 09:03
 14/19 anonim ***** válasza:
74%

...a pàrom, pedig utóbbi 61 éves.

Műkajàt nem eszünk, édességet meg nem szeretjük.

2019. ápr. 10. 09:05
 15/19 anonim ***** válasza:
75%
Ki mondott olyat, hogy a húsleves egészségtelen? Bár ha 1 cm dermedt zsír van a tetején lehet, alapesetben nyilván nem az.
2019. ápr. 10. 11:56
 16/19 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Szívesen elfogadok tanácsokat, de emellett az étrend mellett is fejlődök, túl nagy baj nem lehet.
2019. ápr. 10. 12:07
 17/19 anonim ***** válasza:
90%

Na, az én húslevesem étterembe is megàllnà a helyét, mindig gyönyörű tiszta.

A zsírról annyit, kell a szervezetnek ugyanúgy mint a szénhidràt, fehérje.

2019. ápr. 10. 12:07
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván kell a zsír, de az arányok és mennyiség nem mindegy. Azon belül is vannak telített és telítetlen zsírok.
2019. ápr. 10. 12:30
 19/19 anonim ***** válasza:

És mindezekhez még az is hozzájáról, hogy a szuperegészsegnek kikiáltott ételeket szajkózó divatmajmoknak köszönhetően még üzlet is van a dologban.

Milyen érdekes, soha nem halljuk a nyerssaláta és magzabáló hülyéktől, hogy milyen egészséges a hagyma! Pedig minden hagyma nagyon egészséges, és ráadásul - amennyire lehet - olcsó!

Persze, azt rendszeresen szajkózzák, milyen egészséges a nyerszöldség, a csirkemell meg a lazac, húúú mennyi hasznos összetevője van ám néki

Persze, ezt kell szajkózni, mivel ARANYÁRON kapható, hagy vegye a sok hülye, akinek éppen van rá valamennyi pénze...

2023. júl. 24. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!