Natúr joghurt gyümölccsel?
Sziasztok! Diétázom, bár most 20 kilógramm leadása után szeretném pihentetni a zsírégetést addig, amíg nem lesz lehetőségem konditerembe menni és tervezett étrend szerint táplálkozni(most is egészségesen táplálkozom mint eddig és esténként edzek is). Szeretnék csinálni egy Natúr joghurttal összekevert gyümölcsös "fagyit/joghurtot) némi cukormentes kakaóporral. Ez nagyon betenne a táplálkozásomnak, vagy néha belefér? Sosem szoktam ilyet enni, kb 1 hónapig semmi cukrot nem is eszek, a minap cukor és laktózmentes fagyit ettem, eléggé lelkiismeret furdalásom volt utána :D
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Cukorra semmi szüksége a szervezetnek, de persze gond nem lesz belőle.
Én ma 8 palacsintát ebédeltem, remek szálkásító nap lesz ez (már kalóriát nézve, összetétele se vészes, de mindennap azért nem lenne a legjobb), szóval nem értem, min aggódsz. A joghurt kvázi víz, a gyümölcs sok víz, valamennyi cukor (gyümölcsfajta s mennyiség kérdése), a kakaópor jó cucc. Mit tud ez elrontani...?
Jó fagyi ugyan nem lesz belőle, ahhoz sok zsír kell, de ha ízlik, egészségedre :)
Mi a csudát ehetsz, hogy neked ez a kilengés?
A natúrjoghurt gyümölccsel tökéletes,akár cukor nélkül is.
kakaót nem ajánlom, mert nagyon nem passzol a kétféle savanykás ízhez.
Ha kásásra fagyasztod, tényleg olyan, mint egy finom gyümölcsfagyi.
Lelkiismeretfurdalásod pedig soha ne legyen,ha néha "elferdülsz" a fogyós iránytól, mert rossz irányba visz, vagyis szorongássá, stresszé alakulhat az önvád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!