Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Zöldségből készült krémeket...

Zöldségből készült krémeket le lehet fagyasztani?

Figyelt kérdés
Vajon párolt sárgarépát és fokhagymát, ici pici tejjel hígítva botmixerrel összeturmixoltam. Isteni finom kenyérre kenve, és az jutott eszembe, hogy érdemes lenne nagyobb mennyiséget készíteni és lefagyasztani. Szerintetek?

2014. márc. 3. 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen nem lesz semi baja.
2014. márc. 3. 21:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak valahogy rakd küön kis adagokba, hogy ne kelljen mindig soka felolvasztani.
2014. márc. 4. 03:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Természetes, hogy kis adagokban kell, mert visszafagyasztani már nem szabad.

Amúgy teljesen jó lefagyasztva is, némi vizet fog engedni kiolvasztáskor, de felkeverve már olyan mint újkorában :)

2014. márc. 4. 06:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Természetesen kis adagokra gondoltam. Köszi a válaszokat! Asszem hétvégén akkor csinálok 1-2 ilyesmi zöldségkrémet.

Nagyon nassolós-csipegetős vagyok, és úgy érzem, ez kiválthatná a mézes-kakaót :D

2014. márc. 4. 09:23

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!