Palacsintát kisütve, le lehet fagyasztani?
Figyelt kérdés
Ha felenged,milyen lesz?Hortobágyi húsost akarok majd csinálni belőle karácsony másnapján.Akkor már csak tölteni kellene,és készre sütni.
Vagy érdemesebb megcsinálni az egészet(Szósz nélkül) ,és úgy a fagyasztóba?Majd felengedéskor átsütni még egyszer,a szósszal?
2013. dec. 19. 17:55
1/4 anonim válasza:
Le lehet fagyasztani sütés után, töltetlenül.
A legjobb, ha egymásra vannak fektetve, közben egy-egy fóliával, ha feltekerve fagyasztod, könnyen törik.
Ha lassan olvasztod ki (hütöben egy éjszakán át), akkor ugyanúgy használhatod, mint a frisset.
Megtöltve kicsit rizikósabb, mert kiolvadáskor a töltelék eláztathatja a tésztát. De ha még fagyosan kezded sütni, lehet, hogy nem lesz rossz - így még nem próbáltam.
A mártást viszont mindenképpen frissen kell rátenni sütés elött.
2/4 anonim válasza:
Igen.Nekem ha marad ki néhány darab,mindig lefagyasztom,szobahőmérsékleten kienged,tökéletes.
3/4 anonim válasza:
Én boltban is láttam mirelit palacsintát.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát kipróbáltam, meg lehet enni, de frissen jobb...:)
2014. febr. 2. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!