Kibírja ezt a darált csirkehús? ("szállítás")
Otthon nem lehet 100%-os darálthúst kapni, ezért muszáj nekem hozni városból. tehát, miután kivenném a boltban a hűtőből kb. 45percig utaznék vissza a kollégiumba, ahol beraknám a hűtőbe, majd 1-2 óra múlva elindulnék a buszhoz, és másfél órát utaznék, majd még fél órát sétálnék, aztán beraknám otthon a hűtőbe/fagyasztóba, és vasárnap használnám fel.
Szerintetek, nem romlik meg, vagy ilyesmi?
Kibírja, ha utazáskor nem teszed a fűtés mellé.
De az otthoni 100%-os darált hús problémát örök időkre meg lehet oldani egy húsdaráló segítségével és csak egyszeri beruházás.
Hát, az mondjuk 3 óra, és a buszon pl. meleg lesz. Én azért ezt nem merném megkockáztatni.
Vigyél hűtőtáskát, tegyél bele egy jégakkut, és nem lesz probléma.
Ha nincs jéggakkud, akkor egy félliteres vagy háromdecis palack víz lefagyasztva is megteszi. Ha simán egy szatyorba összecsomagolod őket, már akkor is eléggé lehűti.
Én a darált húsnál aggódom, és vásárláskor is azt szoktam utoljára begyűjteni, pedig nem órákig tologatom körbe a cuccost.
Persze annak mindenképpen kicsi a valószínűsége, hogy bajod lesz tőle, hiszen megfőzöd, de 2-3% valószínűséget se szívesen kockáztat meg az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!