Mi ez a folt a csirkehúson?
Soha nem találkoztunk még ilyennel. Házi csirke volt, háznál lett levágva, majd mikor most a fagyasztóból elővettük ezt a foltot találtuk a hátsó felénél, a bőrön, belül.
Mi lehet ez? Anyukám szerint "fáradt olaj" szaga volt, én is éreztem valamit, de nem tudtam mihez hasonlítani. Közelről a szélénél apró pöttyökben "szürke" a folt, szóval elég érdekes.
Van ötletetek, mi lehet ez? A hús többi részének nem volt szaga, az szép volt. A hátsó felét azért nem használtuk fel, de a csirke mellét stb igen.
Ez alvadt vér.
Én is találkoztam már ilyennel, de én mindig kivágom valahogy, vagy ha nem lehet, akkor mehet a kukába a része a csirkének, mert meg nem esszük.
Házicsirke, de honnan tudhatjuk milyen higiéniás körülmények közt vágták le.
Simán lehet olaj, ha olyan helyen szedte szét a pipit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!