Mitől lett sárga a csirkemell?
Figyelt kérdés
3 napja vettem a boltban csirkemell filéket, és addig a hűtőben volt. Most elővettem hogy elkészítsem, de látom, hogy az egyik csikemellen sárga folt keletkezett. A szaga sem volt a legjobb. Ez mitől lehet? Ettől függetlenül a többi húst is 'megferőzhette?' Inkább dobjam ki az egészet?2015. okt. 25. 10:40
1/4 anonim válasza:
Elromlott,ha már szaga is van.
Viszont próbáld átdörzsölni sóval,ha ugyis szaga marad, akkor nem érdemes felhasználni.
En nem tartom 3 napig a husokat a hütõben, viszont azt szoktam csinálni,hogy mielõtt elteszem a hütõbe sok sóval átdörzsölöm utána lemosom,leszáritom és mehet a mélyhütõbe.
2/4 anonim válasza:
Le kellett volna fagyasztani. Nyersen nem lehet ilyen sokáig eltárolni.
3/4 anonim válasza:
Pontosan.Ha nem készíted el egyből,akkor fagyasztóba kell tenni.3 napig hűtőben?Nem szabad.
4/4 anonim válasza:
Én nem enném meg.Tudom,hogy drága a hús,de neméri meg!Utána hasmenés, vagy hányásos betegség. ÁÁÁ dobd ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!