Miért vannak sárgás színű csirkemellek, mások pedig rózsaszínek? Mitől sárga adott csirkemell?
Figyelt kérdés
2012. dec. 29. 20:15
1/3 anonim válasza:
a sárga általában tanyasi kukoricán nött fel ez drágább szokott lenni.
a rózsaszín pedig . tápot eszik és tömeg termelés terméke..
2/3 anonim válasza:
Jól mondja az első, a sárga husi kukoricát eszik, inkább azt érdemes megvásárolni.
3/3 anonim válasza:
Ma már alig-alig lehet tanyasi csirkéhez jutni. A boltban, meg hentesnél szinte egyáltalán. Sajna rossz hírem van. Azok ételfestékkel színezett húsok, hogy szebben mutassanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!