Ételeket lehet együtt fagyasztani?
Gondolok ezalatt arra, hogy CSirkemell/rizs/zölgség kombó napi 4 adag, ebből áll a táplálkozásom, és fog is 2-3 hónapig.
Külön-külön fagyasztható... DE
Ha bekészítek, mondjuk 20 adag ételt, ami kb 1 hétre elég, beporciózom: rizs alulra, közé Zöldség felül csirkemell kisütve.. ez ebben a formában lefagyasztható?
Mindig előző nap este venném ki a fagyóból, így másnapra kiolvad. ". kérdés is ide: Zöldség többnyire Fagyasztott zöldség. Miután meg lett főzve, vissza lehet fagyasztani?
Persze.
Komplett fogásokat szoktam fagyasztani, semmi bajuk.
Volt már: lecsószelet tarhonyával, pörkölt tésztával, bolognai spagetti, tésztasaláta, sült tarja rizibizivel.
Egyedül a tejfölös, habart ételeknél csapódik ki a tej olvasztásnál, és elég undorító állaga lesz. Az ízével semmi probléma, de az állaga borzalom.
Igen. lehet.
De, gondolom fogyni akarsz, azért eszed ezt. Ha pedig így van, akkor a rizst felejtsd is el!
A FŐZÖTT RIZST NEM LEHET FAGYASZTANI!
A főzött-fagyasztott rizs, amikor kiolvad, elvizesedik és ehetetlenné válik! Aki azt mondja, hogy főzött rizst fagyasztott, az enyhén szólva nem próbálta még ki!
Rizst még nem fagyasztottam, majd kipróbálom, hogy milyen állaga lesz.
És igen, fogyáshoz használom. 3 hónap alatt 6,5 kiló, úgyhogy nem panaszkodom, szépen haladok. A rizs a legkisebb része a kajának, és felváltva hol barna rizst, hol Jázmin rizst használok.. lehet persze tépni a szádat, hogy ezt meg azt kell/ nem kel, de ez egyénfüggő. Nekem ez vállt be.
Kedves Kérdező!
"lehet persze tépni a szádat, hogy ezt meg azt kell/ nem kel" - Szerintem amíg valaki segíteni akar neked, addig picit finomíthatnál a stílusodon.
Nem írtad, hogy nem fehér rizs - egyébként meg azt eszel amit akarsz!
Nem voltam egyáltalán támadó/agresszív :D ha mégis így érezted elnézést.... csak már láttam lelki szemeim előtt azt az áradatot, hogy mindenki elkezdi írni, hogy mit csinálja, és mit ne, mit egyek és mit ne :D ezt akartam elfojtani csírájában.
A rizs zöldség csirkemell részben fogyáshoz kell, másrészt egészséges táplálkozás egyik legolcsóbb forrása, és Fehérjében is gazdag... ami viszont kell az izmoknak...
Nem kis súlyokkal végzem a heti 4 súlyzós edzést... PL: 90 Kilóval a nyakamban gugolok, meg hasonló :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!