Miért ilyen büdös a csirkehús?
Az aldiban vettünk néha csirkecombot. Az utolsó két alkalommal iszonyatosan büdös volt a hús. Hiába főztem ki sütés elött. Nem, nem volt romlott.
Tudom. El kellene menni húsboltba, de az aldiban egy helyen mindent megkapunk. Rádásul a környéken nincs is. Persze már nem veszünk.
Először azt hittem a védőgázas csomagolás ilyen büdös. De sajnos nem.
Nem, mert fos a minőség és nem vagyok benne biztos, hogy nem romlott.
Mi füstli virslivel jártunk így 10/10 ocsmény halszaga volt, nem is veszünk többet.
Ou nem töltötte be a szöveged és már irtad h nem amiatt, akkor bocs
Bár másnak lehet hasznosak a linkek
Pontozzatok csak le, érdekes pár évemég SEMMILYEN szaga nem volt a füstlinek, most meg büdös.
De nyilván csak a védőgázas cucc, aha. :D
5-ös.
Annak idején az aldis csirkének se volt szaga. Utolsó két alkalomkor hihetetlen bűz áradt belőle.
Nem hinném hogy mind a két esetben romlott lett volna. Kicsi az esélye
a mai hírek szerint a nyírségben egy csirkevágóhídon 70 (hetven)tonna vágott csirkét foglaltak le, abból húsz tonnát azonnal meg kellett semmisíteni..
namost ha 70 tonnát találtak tegnap, és folyamtos a vágás, akkor el lehet képzelni, milyen büdös lehetett a kupac alja..
mindent a sáros, véres kövön tároltak.
aztán a gyors növekedés érdekében agyontápszerezett hal-liszttel etetik a csirkéket, ami még sütés után is ehetetlen.
a földről összeszedett nyesedékből készül a fínom virsli. A neve attól függ, mennyi és milyen adalékokat, ízfokozókat, füstaromát kíván a kedves megrendelő..
én meg itthon boldogan zabálom.
A mikróba nem merem tenni, mert szétfolyik, inkább megfőzöm(mégegyszer) vagy megsőtöm-ill. átsütöm(ha engedi a szója)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!