Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért ilyen büdös a csirkehús?

Miért ilyen büdös a csirkehús?

Figyelt kérdés

Az aldiban vettünk néha csirkecombot. Az utolsó két alkalommal iszonyatosan büdös volt a hús. Hiába főztem ki sütés elött. Nem, nem volt romlott.

Tudom. El kellene menni húsboltba, de az aldiban egy helyen mindent megkapunk. Rádásul a környéken nincs is. Persze már nem veszünk.

Először azt hittem a védőgázas csomagolás ilyen büdös. De sajnos nem.


2017. szept. 6. 17:42
 1/9 anonim ***** válasza:
11%

Nem, mert fos a minőség és nem vagyok benne biztos, hogy nem romlott.


Mi füstli virslivel jártunk így 10/10 ocsmény halszaga volt, nem is veszünk többet.

2017. szept. 6. 18:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
85%

A védögáz miatt amit a csomagolásnál használnak

[link]


[link]


Jo tájékozódást :)

Egy logisztikus

2017. szept. 6. 18:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ou nem töltötte be a szöveged és már irtad h nem amiatt, akkor bocs

Bár másnak lehet hasznosak a linkek

2017. szept. 6. 18:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
47%
Akkor szokott előfordulni, amikor a csirketelepen halhúst tartalmazó tápot kapnak az állatok, a halakra jellemző amin-típusú (büdös) vegyületek pedig megjelennek az állatban.
2017. szept. 6. 19:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
13%

Pontozzatok csak le, érdekes pár évemég SEMMILYEN szaga nem volt a füstlinek, most meg büdös.


De nyilván csak a védőgázas cucc, aha. :D

2017. szept. 6. 20:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 A kérdező kommentje:

5-ös.

Annak idején az aldis csirkének se volt szaga. Utolsó két alkalomkor hihetetlen bűz áradt belőle.

Nem hinném hogy mind a két esetben romlott lett volna. Kicsi az esélye

2017. szept. 6. 20:34
 7/9 anonim ***** válasza:
61%
Mert ipari csirke, sajnos. Ha tanyasi húst veszel, annak nincs semmilyen szaga.
2017. szept. 7. 11:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
61%

a mai hírek szerint a nyírségben egy csirkevágóhídon 70 (hetven)tonna vágott csirkét foglaltak le, abból húsz tonnát azonnal meg kellett semmisíteni..


namost ha 70 tonnát találtak tegnap, és folyamtos a vágás, akkor el lehet képzelni, milyen büdös lehetett a kupac alja..


mindent a sáros, véres kövön tároltak.


aztán a gyors növekedés érdekében agyontápszerezett hal-liszttel etetik a csirkéket, ami még sütés után is ehetetlen.


a földről összeszedett nyesedékből készül a fínom virsli. A neve attól függ, mennyi és milyen adalékokat, ízfokozókat, füstaromát kíván a kedves megrendelő..


én meg itthon boldogan zabálom.

A mikróba nem merem tenni, mert szétfolyik, inkább megfőzöm(mégegyszer) vagy megsőtöm-ill. átsütöm(ha engedi a szója)

2017. szept. 7. 17:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:
Ha mindez így van akkor inkább elmegyünk messzebre egy baromfiboltból. Ez undorító amit a vágóhídón csinálnak. Tegnap láttam a horrorvágóhídi balhét... hát az hányinger
2017. szept. 7. 20:44

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!