Milyen izu a bolognai pizza?! Esetleg milyen plusz feltétek illenek rá?!
Eloszor is koszonom szepen a valaszokat! Mèg nem ettem bolognais pizzát és nagyon izgat, hogy milyen lehet, mivel szeretem a bolognait is és a pizzát is?! Rendelt màr valaki ilyet?! Finom volt?! Szaftos?!
Koszi mèg 1x!
Hasonló az ízvilága, csak nem csőtésztával hanem pizzatésztával eszed, de amúgy ugyanúgy paradicsomszószos darálthús és sajt van rajta.
Plusz feltétet szerintem felesleges rá kérni, teljesen jó az így magába :D
A rántott hús a jobb, vagy a pörkölt?
A tojás vagy répa?
3-as vagyok. Kérdező! Én ezt a tésztareceptet szoktam megcsinálni, illetve ennek a felét, az is egy nagy tepsire elég:
Nagyon gyorsan össze lehet dobni(10 perc kb), utána ha hagyod gyönyörűen nagyra megkel, nagyon könnyű, levegős tészta lesz, Utána csak ki kell nyújtani, rápakolni a feltéteket és megsütni. Régebben sokat rendeltem pizzát mert imádom, de mostanában már nagyon ritkán, csak akkor hat tényleg nincs időm vagy kedvem, de a frissen gyúrt séta a sütőből kivéve fantasztikus, és nagyon jól lehet variálni meg próbálgatni a feltéteket, szerintem érdemes kipróbálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!