Hol vásárol az elitebb réteg, vagy aki odafigyel az étkezésre?
Lazac téma, tenyésztett vs. vad:
Szerintem teljesen ízlés kérdése, hogy ki hova jár. Én pl. az Aldit és Lidlt szeretem leginkább, nagyobb boltban pedig a Tescot. Interspart nem szeretem mert ott sosem nyitnak elég pénztárat, párszor már megszívtam szóval nem is igazán járok már.
Plusz talán attól is függ hogy hol kik vásárolnak meg milyen a bolt, hogy milyen környéken található.
“ezért se eszek semmi gyümölcsöt vagy zöldséget”
Ezt, hogy kell érteni? Soha nem eszel?
"A kérdező kommentje:
Na elég sok és változatos válasz érkezett, ennek örülök.:) Jó sokáig lehetne taglalni a kérdést, még évszámokra bontva is. 2012 óta kb. 60-70%-al romlott a hipermarketes áruk minősége. Folyamatosan próbálok egészségeset vásárolni, és látom azt, hogy mi történt 2012 óta. A minőségi, egészséges áruk megszűntek amiket vettem régebben, helyette műanyag van a polcokon. Hogy csak egy nagy minőségi alkohol gyártót mondjak, még a Jim Beam is jól elbutította a whiskey-jét 2018 januárjától, ahogy a Ferrero is megváltoztatta a klasszikus Nutella összetevőit 2018-ban. Én húsban nagyon egyedi dolgokat eszek, amit nem nagyon lehet csak úgy a szomszédból frissen venni, semmi malac vagy marha származékot. Ezeket meg nagyon nehezen találni itt-ott, ha frisset veszel az azért nem jó, mert a szomszéd vagy a piacos nem fogja neked vákuumcsomagolni védőgázban, egy friss húsnál pedig az az alap és 'friss', hogy két hét után is friss fagyasztás nélkül, hűtőben. Aki elfoglalt, annak 10 nap múlva lesz ideje megcsinálni a húst, ezért se eszek semmi gyümölcsöt vagy zöldséget, mert mire elővenném megenni, addigra beleposhad a hűtőbe. Szóval egy szó mint száz: jó lenne egy védőgázas stand minden hipermarketbe, ahol választhatsz a friss fácán, kenguru, vadlazac, ésatöbbi közül."
Költözz Ausztráliába és halász, vadász, kertészkedj.
Esetleg Japánba.
Mert ezt az életvitelt máshol nem fogod tudni folytatni.
Most hol és miket eszel? Fényt az udvaron, frissen, bio orral beszívva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!