Szerintetek jellemzően melyik társadalmi réteg vásárol a Tescoban?
Tudom, hogy ilyen is olyan is, de tapasztalaitok alapján többségében kik a Tesco vásárlói?
Őszinte véleményekre vagyok kíváncsi, szakdolgozathoz lenne szükségem a válaszaitokra. Nemet és kort is írjatok légyszives. Köszönöm szépen.
Miután a Tesco mindenhol ott van és szinte mindenki vásárol ott, többségében azok akik többségben vannak, tehát a középosztály és az alsóbb rétegek. A gazdag is elmegy biztos a Tesco-ba de nem fogja kitenni a vásárlók 90%-át mert nincs is annyi gazdag ember az országban.
Ugyanez igaz a többi hipermarketra is.
Nyilván a kép árnyalódik attól függően épp melyik országrészen, melyik településen, melyik kerületet nézed.
26/N
Szerintem nagyjából mindenki. Talán a legszegényebb, zsákfaluban élő leszakadó rétegeket leszámítva. Illetve a nagyobb városokban, ahol több hasonló profilú hipermarket van, ott árnyaltabb a kép, viszont a szimpla nagyvárosokban a módosabbak is gyakran vásárolnak ott, mivel nagy a választék.
Viszont nem gondolom, hogy ezek a válaszok túl hasznosak, hiszen nem készítettünk felmérést, ahogy te sem. Vagy kimondottan arra van szükséged, hogy mások hogy ítélik meg, kik járnak a Tescoba?
Mivel Tesco szinte mindenhol van (ami nem nagyon kis város), gondolom aki enni akar, az ott vásárol. Hidd el, a gazdagabbak is teszkóznak, lehet, nem s.k., de ott elég nagy a választék, és nem hiszem, hogy lennének elit hipermarketek, vagy rosszul tudom?
32 N
Ja, és hacsak nem az a szakdolgozat témája, hogy a netes oldalakon hogyan gondolkoznak a Tesco vásárlóközönségéről, nem igazán lesz a felmérésed reprezentatív.
Szegényebbek és a középréteg. Én a középrétegbe sorolnám magam,de ha pénzesebb lennék,szerintem akkor is járnék a Tescoba,mert nagyon sok minden egy helyen megtalálható,a minőséi termékek is. Én kimondottan szeretem,hogy nem kell többféle boltba mennem,ha kozmetikumot,édességet vagy éppenséggel állateledelt szeretnék vásárolni.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!