Mi a véleményetek az ikrek társadalmi helyzetéről? Szívesen barátkoztok velük, vagy inkább taszít ez a "jelenség"?
Hogy legyen aki válaszol is :P
Nekem semmi bajom az iker emberekkel. Középiskolában volt 2 pár ikertestvér, egy fiú pár, és egy fiú-lány páros.
Kétpetéjűek voltak, így nem is nagyon hasonlítottak egymásra. Senki nem mondott rájuk semmi rosszat.
Családban is volt 2 ikerpár. A nagynénéim, és az egyik nagynénémnek a gyerekei. Ők is kétpetéjűek.
A gyakorlat időm alatt pedig két egypetéjű ikerkislányt tanítottam az osztályban. Próbáltak megtréfálni, hogy a felszólított helyett a másik jött ki felelni, de nem sikerült, mert más színű volt a szemüvegkeretük. :D
Épp, hogy csak látni lehetett a különbséget, de sikerült észrevennem. Persze nem árultam el nekik, hogy honnan jöttem rá a turpisságra. ;)
Nincsenek ők megkülönböztetve sehogy sem. (szerintem)
Nekem is vannak ikerpár haverjaim (egy fi-fiú, és egy lány-lány).
Érdekes, hogy külsőre ugyanolyanok, de a személyiségük mégis eltérő. Az is érdekes, hogy simán megérzik, mi baja van a másiknak, pedig az egy szót sem szól és külsőleg sem látszik rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!