Az hogy ez egy baromság. Nem tudom honnan vetted. :D
Amikor barátnőmmel szinte ugyanolyan ruhákat vettünk fel egy nap, tudtunk nélkül, mi is röhögtünk egy jót és azt mondtuk Ikrek.De ugyanez a többivel, néha előfordul ilyen. és csak röhögök rajta egyet én is meg a barátnőm is.
Az más kérdés, hogy a sztárvilágban ez más, meg a kényes pics@'k közt..
Cáfolom!
Általánosban nagy divat volt, hogy a barátnők összeöltözzenek!
Középiskolába is előfordult.
És egyetemen meg közösen vettünk ugyanolyan pólót! Egyen-pólónak szoktuk hívni!
21/L
(Ha két lány eleve utálja a másikat, vagy versengenek, akkor van a fenti esemény, de minden más esetben ez nem helytálló)
Ez biza sznobság. Már bocs de én nem tehetem meg, hogy márkás genyókat vegyek, jelen helyzetemben örülök, ha az ösztöndíjamból futja egy új cipőre.
Mellesleg ha valakin ugyanolyan cucc van, jót mosolygok. Ha a másik felfedezi, volt már hogy összemosolyogtunk. Ennyi.
"Ez biza sznobság. Már bocs de én nem tehetem meg, hogy márkás genyókat vegyek, jelen helyzetemben örülök, ha az ösztöndíjamból futja egy új cipőre. "
Nem az állam pénzén kell élősködni mint egyetemista, hanem dolgozni. Engem egyedül nevelt fel anyám minimálbérből és amint befejeztem a középsulit elmentem dolgozni. Azért tehetem meg h márkás ruhát vegyek. És kurv@ra nem sznobság, hanem egyfajta igény a normális megjelenés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!