12/13 anonim válasza:
A makacsul rátapadt, rászáradt "bőrt" könnyebb eltávolítani a kolbászról , ha előtte az elfogyasztani kívánt darabot 10-15 másodpercig csap alá tartva beáztatod.
13/13 anonim válasza:
Mindig leszedem, ha beledöglök is! :D
(Néha elég nehezen jön le, de nem szeretek ráharapni, ezért mindig lehámozom. Köszi a tippet utolsó!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!