A rúd szalámi sötétebb részei már kezdenek nemjók lenni, romlani, vagy attól sötétebbek esetleg, mert pl azt sütni szokták, és a külsőbb részei jobban megsülnek? Miről ismerem fel, ha 1 - akár téli, akár paprikás - szalámi már nem jó; az ízén kívül?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm2017. dec. 9. 17:41
1/7 A kérdező kommentje:
Ja amúgy tegyük fel,hogy egy családtag már felszeletelte a teljeset és nincs rajta a papír így, szavatosság nézés nincs pl.
2017. dec. 9. 17:42
2/7 A kérdező kommentje:
Ha nem barnás csak pl sötétebb bordó
2017. dec. 9. 17:46
3/7 anonim válasza:
1. Milyen szalámit szoktak sütni? (Föleg, hoyg téliszalámit adtál meg kulcsszónak)
2. Azért sötétebb a vége, mert valamennyire oxidálódott, de ettöl semmi baja sincs.
4/7 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs,de kösz:D Ment a zöld kéz, akinek még van esetleg valami hozzáfűzni valója, az hozzáfűzheti:)
2017. dec. 9. 18:49
5/7 anonim válasza:
Nálam is elő szokott fordulni. Meg szoktam kicsit sütni olajban, ütök rá pár tojást és megeszem. Még sose lett semmi bajom.
6/7 anonim válasza:
Akkor nem jó az íze már egy pl házi szaláminak, ha már nem piros, vagy sötét, henem ilyen fakóbb, sárgásabb, a piros már nem piros. Ez jelenti azt, hogy avasodik, azaz romlik a levegőtől. Az ilyennek már nincs kellemes íze.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,mentek a zöldek
2017. dec. 10. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!