Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogy legyek esélyes az evővers...

Hogy legyek esélyes az evőversenyben?

Figyelt kérdés

Gondolkodtam, hogy benevezek a városunkban szervezett legközelebbi evőversenyre kipróbálni magamat.

Azon is agyaltam, hogy vajon milyen spéci technikákkal érhetnék oda az élmezőnybe. Ha telezabálom magam evidens, hogy nem jó, ha viszont nem eszek előtte lévő nap, akkor összeszűkül a gyomrom és fele annyit sem tudnék megenni, mint eredetieg, hiszen egyből megtelítődne.

Aki esetleg tapasztalt ebben, mit ajánl nekem?

70 kiló körül mozgok, ha ez számít valamit, átlagos testalkattal.

Előre is köszi!

2018. jan. 16. 17:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Kezdj el úgy étkezni, hogy egyszerre minél nagyobb mennyiségeket egyél meg. Ettől kitapasztalod, hogy milyen körülmények között tudsz a legtöbbet enni.

Én pl. ha most kegyetlenül telezabálnám magam, akkor holnap dél körül esélyes lennék egy evőverseny első helyezetjére.

Tapasztalat teszi a mestert.

Jó étvágyat!

2018. jan. 16. 17:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalt nem vagyok, de megosztom kicsiny tudásomat a témában.

Az első jókat ír, ez egyéni dolog, érdemes kísérletezned, ha ilyen babérokra törsz.

Nekem bizonyára az segítene, ha előtte pár órával ennék egy keveset, főleg gyümölcsöt, csak bírjam az éhezést addig... :D De már az előtte levő napokban se lenne jó nagyon sokat ennem, olyankor a jóllakottság napokra elhúzódik. De van, akinek teljesen mindegy, minden reggel láthatóan ugyanonnan kezdi.

Nem hiszek a gyomorszűkülésben, nekem tuti nincs olyanom, egy nap böjt sosem okozott változást. Lehet, hogy neked van ilyen, ki tudja? Próbáld ki még jóval a verseny előtt s meglátod. Bár lehet, hogy egyszer így, egyszer úgy működsz... Még az aktuális étrended is képes befolyásolni, hogy mennyit vagy képes enni. Nekem a 2-3 éve alkalmazott étrendem változtatta meg a jóllakásomat, szóval komplikált dolog ez.

Aki jó az evőversenyekben, az általában gyakorol. Sokszor teletömi magát s a végén már mesés mennyiségekre képes akár vézna srácként is. Gondolom, megfelelő adottság sem árt hozzá.

2018. jan. 16. 18:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Sehogyan sem leszel esélyes.

Akik ilyeneket nyernek egyrészt évek óta csinálják, másrészt olyan alkatúak, hogy képesek ilyesmire.

Attól, hogy Te ma kitalálod, hogy evőverseny nem fogsz tudni 2 hét múlva 2 rántotthús helyett 20-at megenni.

2018. jan. 16. 21:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne egyél a verseny napján a versenyig!
2018. jan. 19. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!