2/13 A kérdező kommentje:
Miért?
2018. jún. 3. 00:49
3/13 anonim válasza:
Én csak akkor, ha müanyag bélbe van töltve.
4/13 anonim válasza:
Nem mindig, csak akkor ha zavaró.
5/13 anonim válasza:
Mert érzem ahogy eszem , hát megakad az ember torkán.
6/13 anonim válasza:
Egy normális kolbászon szinte észre se lehet venni, azt felesleges "meghámozni". De én is találkoztam már olyannal, amin száraz, kemény, undorító bél volt, na arról inkább leszedtem én is.
7/13 anonim válasza:
Evés után már kicsit nehéz lenne.
8/13 anonim válasza:
én leszoktam szedni a belet róla.
9/13 anonim válasza:
Ha rá van aszalódva, akkor fölösleges, sőt szenvedés leszedni. Viszont van olyan, mikor úgy szárad össze, hogy közben a bél nincs rátapadva, ott lifeg, akkor termsézetesen lehúzom.
10/13 anonim válasza:
A boltiról leszoktam, ha lejön, de csak a tudat miatt hogy tudom egy páran rajtam kívül már megfogták.
A háziról nem mindig szoktam, csak akkor ha még nem elég száraz a kolbász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!