Hogyan tudok egyszerű hozzávalókkal ilyet készíteni?
2018. márc. 9. 18:03
1/3 anonim válasza:
én itthon így szoktam
sima tésztát megfőzöm majd elő veszem a Wok-ot amiben megpirítom a hagymát rá borítom a már szétvágott lilahagymát, káposztát, reszelt répát, gombát szétvágva (üvegeset szoktam ilyenkor néha párolok mellé gombát)
Rábrítom a megfőtt tésztát összekeverem vele és öntök ár egy kis vizet. Majd mikor a víz jól lefőtt elkezdem nagy lángon pirítani, és öntök rá teriyaki vagy soya szószt :D
aki édesen szereti tehet rá kikevert mézet
2/3 anonim válasza:
Használhatsz sima tésztát, sima chilit és kb meg is van a recept, egyedül az osztrigaszósz még olyan, hogy nem hétköznapi alapanyag, de halszószt vagy ilyesmit biztos találsz. Vagy az ilyen szószok ízvilága általában az erjesztésen alapul, tehát akár worchestershire szósszal is helyettesíthető.
3/3 anonim válasza:
Egy nagyobb tescoban minden hozávalóját megkapod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!