Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogyan tudok egyszerű hozzával...

Hogyan tudok egyszerű hozzávalókkal ilyet készíteni?

Figyelt kérdés

[link]

Vagy hasonlót

2018. márc. 9. 18:03
 1/3 anonim ***** válasza:

én itthon így szoktam

sima tésztát megfőzöm majd elő veszem a Wok-ot amiben megpirítom a hagymát rá borítom a már szétvágott lilahagymát, káposztát, reszelt répát, gombát szétvágva (üvegeset szoktam ilyenkor néha párolok mellé gombát)

Rábrítom a megfőtt tésztát összekeverem vele és öntök ár egy kis vizet. Majd mikor a víz jól lefőtt elkezdem nagy lángon pirítani, és öntök rá teriyaki vagy soya szószt :D

aki édesen szereti tehet rá kikevert mézet

2018. márc. 9. 18:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Használhatsz sima tésztát, sima chilit és kb meg is van a recept, egyedül az osztrigaszósz még olyan, hogy nem hétköznapi alapanyag, de halszószt vagy ilyesmit biztos találsz. Vagy az ilyen szószok ízvilága általában az erjesztésen alapul, tehát akár worchestershire szósszal is helyettesíthető.
2018. márc. 9. 18:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy nagyobb tescoban minden hozávalóját megkapod...
2018. márc. 9. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!