Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogyan lehet Chlorella alga...

David2014 kérdése:

Hogyan lehet Chlorella alga keszitmeny porbol, tablettakat kesziteni?

Figyelt kérdés
tudom, hogy kisse fura a kerdes, mert hat ugye vannak tableta formaban ilyen algak, csak nekem egy oriasi adag algam van por formalyaban es nem szeretnem eldobni csak mert kicsit neccesebb az ize, gondoltam valamilyen metodus van hogy kisebb tabikka preseljuk valahogy. tabik formajaban sokkal konnyebb az eletunk mint vizben felvegyitsuk a port.
2017. szept. 28. 22:52
 1/3 anonim válasza:

A tabletta készítést nem ismerem, de a port nem kell feltétlenül vízben oldani. Nem jó, sok megtapad a pohár oldalán.

Egyik kezedben a kiskanálnyi alga, a másikban egy pohár víz, beveszed az algát és rögtön iszod a vizet, lent is van. Én három éve így veszem be a Chlorellát és a Spirulinát. Ha rájössz a technikára, menni fog.

2017. okt. 6. 07:38
 2/3 A kérdező kommentje:
amugy a spirulinat szabad fogyasztani ha lejart a szavatossaga? elvegre por , mi romoljon el benne?
2017. okt. 9. 22:02
 3/3 anonim válasza:
Én nem próbálkoztam meg vele. Mivel szerves anyagról van szó, bekövetkezhetnek olyan bomlási folyamatok amelyek károsak.Erre talán egy biológus tudna pontosabb választ adni.
2017. okt. 10. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!