Miért nem szeretem ezeket a dolgokat?
Valami baj lehet velem, mert szinte semmi zöldséget nem eszem, meg egy rakás más dolgot sem.
Azt mondták az ősök, hogy 3 éves korom környékén kezdődhetett. Mikor óvodába mentem, gyakorlatilag ott semmit sem tudtak belém tömni, ezért ki is vettek onnan.
Zöldség és gumós , szemes félékből a következőket eszem.
Káposzta
Kelkáposzta
Sárgarépa levesekben)
Burgonya
Csemege kukorica (ezt még nyersen is, ha nagyon zsenge)
Vörös hagyma , de csak főtt állapotban.
Aztán ennyi.
Savanyúságokat abszolút nem , majonéz, mustár szintén felejtős.
Húsfélékkel , gyümölcsökkel nincs bajom
Kelt tészta, pék sütemény szinte bármelyik jöhet.
De például a halat nem tudom megenni. Ezt minden évben kipróbálom, hogy hátha változik az ízlésem, mert olyan guszta tud lenni, de mikor megérzem azt a pocsolya ízt, akkor vége is a dolognak. Hallottam már, hogy Hekkel próbálkozzak, mert az íz-semleges, de még nem jutottam el odáig.
A tej termékeknél viszont a teljes paletta jöhet.
Amit észrevettem az évek folyamán, hogy átlagon felüli a szaglásom és az íz érzékelésem.
Olyan vagyok, mint a cápa, hogy 1 millió liter vízből kiérzem azt az egy csepp vért. :)
Szerintetek mi lehet ennek a (nevezzük finnyásságnak) az oka ?
Ja és 3 éves korom környékén meghúztam a 20 százalékos ecetet. Szóval az ecettel sem vagyok jó barátságban, de például a töltött káposztában nem zavar, de semmi más ne legyen ecetes.
Most felnőtt fejjel próbálok elkezdeni pár új ételt bevinni az életvitelembe.
Egyelőre még nem sok sikerrel.
Nekem azt szokták mondani, hogy nincs még egy olyan , mint én, aki ennyire finnyás.
Igazság szerint az ismerősi körömben én vagyok az egyetlen , aki ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!