Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért nem szeretem ezeket a...

Miért nem szeretem ezeket a dolgokat?

Figyelt kérdés

Valami baj lehet velem, mert szinte semmi zöldséget nem eszem, meg egy rakás más dolgot sem.

Azt mondták az ősök, hogy 3 éves korom környékén kezdődhetett. Mikor óvodába mentem, gyakorlatilag ott semmit sem tudtak belém tömni, ezért ki is vettek onnan.

Zöldség és gumós , szemes félékből a következőket eszem.

Káposzta

Kelkáposzta

Sárgarépa levesekben)

Burgonya

Csemege kukorica (ezt még nyersen is, ha nagyon zsenge)

Vörös hagyma , de csak főtt állapotban.

Aztán ennyi.

Savanyúságokat abszolút nem , majonéz, mustár szintén felejtős.

Húsfélékkel , gyümölcsökkel nincs bajom

Kelt tészta, pék sütemény szinte bármelyik jöhet.

De például a halat nem tudom megenni. Ezt minden évben kipróbálom, hogy hátha változik az ízlésem, mert olyan guszta tud lenni, de mikor megérzem azt a pocsolya ízt, akkor vége is a dolognak. Hallottam már, hogy Hekkel próbálkozzak, mert az íz-semleges, de még nem jutottam el odáig.

A tej termékeknél viszont a teljes paletta jöhet.

Amit észrevettem az évek folyamán, hogy átlagon felüli a szaglásom és az íz érzékelésem.

Olyan vagyok, mint a cápa, hogy 1 millió liter vízből kiérzem azt az egy csepp vért. :)

Szerintetek mi lehet ennek a (nevezzük finnyásságnak) az oka ?

Ja és 3 éves korom környékén meghúztam a 20 százalékos ecetet. Szóval az ecettel sem vagyok jó barátságban, de például a töltött káposztában nem zavar, de semmi más ne legyen ecetes.

Most felnőtt fejjel próbálok elkezdeni pár új ételt bevinni az életvitelembe.

Egyelőre még nem sok sikerrel.

2018. márc. 1. 16:24
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nekem azt szokták mondani, hogy nincs még egy olyan , mint én, aki ennyire finnyás.

Igazság szerint az ismerősi körömben én vagyok az egyetlen , aki ilyen.

2018. márc. 5. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!