Milyen pácokat ajánlanátok, amiben érlelhetném a husit másnapig? Ezeket a mézes-mustáros dolgokat nem szeretem.
Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 15:43
1/6 anonim válasza:
borsos-fokhagymás tejfölben is lehet.
2/6 A kérdező kommentje:
Jaj,köszi,de fokhagyma se jó.Sajnos gyomor-és bélbeteg vagyok,szóval nem előnyös.
2011. jan. 27. 15:53
3/6 anonim válasza:
Akkor elöször ird meg, hogy mit ehetsz.
4/6 anonim válasza:
Sima naturjoghurt, sóval és olyan füszerekkel, mait szeretsz és birsz.
5/6 anonim válasza:
akkor olajozd meg nagyon finoman a husikat és szórd meg azzal a fűszerrel, amit még elbírsz.
pl borsikafű, bazsalikom.egy nap alatt így is ízletes lesz
és puha.esetleg joghortus-kapros pác, ami talán még nem túl fűszeres.
üdv.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen valami olyasmire gondoltam,mint az a joghurtos kapros dolog:-)...ilyen szaftos dologra.Már unom hogy mindig csak befűszerezem,attól nem fog tocsogni.
2011. jan. 27. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!