"Szeretem a megszokott dolgokat"- Nem furcsa ez egy IKREK szájából?
Nem furcsa, egy ikrek nyilván akármilyen személyiségű lehet...
Még aki szereti a változatosságot, az is mondhat ilyet, ez nem bináris dolog. Nekem kell változatosság is, állandóság is, igaz, nem vagyok ikrek.
Hol írtam, hogy én hiszek benne? :)
Én pusztán kíváncsi vagyok, mit mondanak az ezzel foglalkozók. Vagy az, akinek Ikrek a horoszkópja.
Nekem az aszcendensem pl ikrek, amire azt is megírták(!), hogy külsőre magasak, barnább a bőrük, nyurgák és fiús testalkatúak. Általában kék szeműek, és nem foglalkoznak a külső megjelenésükkel annyit, csak magukra kapnak valamit. :D
Ehhez képest alacsony vagyok, barna szemmel, nagy mellekkel, elég nőies alkattal. :D Kb semmi nem igaz.
Pusztán kíváncsi vagyok. :)
ÉS ha már 12 személyiségtípusba akarom tenni az embereket, az nem a horoszkóp alapján lesz, hanem a már ismertebben használt módszer szerintibe, amiben egy önkitöltős tesztek alapján is nagyobb az átfedés, még ha 100%-ban nem is fed le mindenkit egyetlen személyiség típus sem.
Nem furcsa.
Pl. ha a Szaturnusza az I. Házában van, a Holdja vagy az Aszcendense a Bakban vagy a Bikában.
De több másik tényező is okozhatja ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!