Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Napi 1 ezer forintból tényleg...

Napi 1 ezer forintból tényleg ki lehet jönni kaja ügyileg egy embernek?

Figyelt kérdés

Ha valakinek csak a saját ételével kell foglalkoznia. Jó, nem pont úgy hogy szigorúan nem lehet több ezernél egy nap sem, hanem mondjuk 30 napra 30 ezer.

És még úgy, hogy tartalmasan, laktatóan egyen.

2018. febr. 27. 18:08
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
38%
26: Bocsi,egyik hozzászóásom sem komplett napi menüt tartalmaz, ellenben 8-10 receptet írtam,mind olcsóétel. Te meg nemhogy jobbat, egyetlent sem írtál, csak mások munkáját fikázod, hülye impotens agyú.
2018. febr. 28. 17:35
 32/32 anonim ***** válasza:

Lidlben, Aldiban, Tescoban leszoktak árazva lenni közeli/aznapi szavatosságú dolgok (hús, tejtermék, zöldség/gyümölcs, száraz dolgok). Nézz körbe! Sokkal olcsóbban beszerezhető. Vettem már 90 ftért 25dkg túrót vagy 250ftért fél kg darálthúst.

Tescoban gyakrabban vannak a pékáruk és kenyerek is leárazva. Múltkor 60 ftért vettem 7 db sütős zsemlét.

Pár étel:

Csirkepörkölt nokedlivel/tésztával/krumplival

Hús, krumpli, hagyma egymásra téve egy tepsibe és összesütni

Főzelékek

Hamis chilisbab

Máj lesütve krumplival

Csirkeszárny, comb lesütve

Gombapörkölt rizzsel

Tejfölös borsós 'ragu' nokedlivel

Rakottkrumpli kolbász nélkül vagy karikára vágott virslivel

Reggelire/vacsorára csinálhatsz házimájkrémet, tojáskrémet, rántottát

2018. febr. 28. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!