Napi 1 ezer forintból tényleg ki lehet jönni kaja ügyileg egy embernek?
Ha valakinek csak a saját ételével kell foglalkoznia. Jó, nem pont úgy hogy szigorúan nem lehet több ezernél egy nap sem, hanem mondjuk 30 napra 30 ezer.
És még úgy, hogy tartalmasan, laktatóan egyen.
Nem hacsak nem valami ebédszálito cégtöl rendelsz ,
Ha csak nem csirkefarháton ,nokedlin ,rizsen spenoton akarsz élni ,
Én a "speckó" étrendemmel simán kijövök havi 30-35 ezer forintból és ebben minden benne van, egytől-egyig minőségi ételeket eszek változatosan.
Még csak nem is spórolok, egész egyszerűen pontosan tudom mennyit eszek egy héten és annyit is veszek.
Azt persze hozzáteszem,hogy 1 ft-ot nem költök édességre,chipsre,üdítőre, felvágottra,kechupra,mustárra,majonézre,vajra,nutellára,felvágottakra,tésztákra, alkoholra sem cigarettára stb.
Akkor örülj, hogy te ezt megengedheted megadnak és imádkozz, hogy az élet ne osszon rosszabb lapokat.
A Kérdező sem azért akar egy hónapig 30ezerből étkezni, mert utál étterembe járni, vagy hányna a holland sajtoktól.
Nyilván olyan helyzetben van, hogy erre kényszerül és ehhez kért segítséget tanácsot.
Te azonkívül, hogy elmesélgetted, hogy mekkora gourmand vagy, semmi használhatót nem mondtál, de arra meg a fene nem volt kíváncsi.
Persze, de az nem vegyes és változatos táplálkozást illetve egy különleges vagy ínyenc ételt sem lehet vagy legalábbis gyakran és változatosan megmutatni.
A krumpli olcsó, lehet enni mindennap. De nekem nem "ér" ennyit ez a típusú spórolás, hogy csak krumplin vagy 4-10 féle ételen éljek összvissz.
Ez a válaszod sem ért egy fabatkát sem, mert OFF-olsz és nem a kérdésre válaszolsz.
Bennem legalább van annyi gerinc, hogy nem különböző nick-ekről írok és pontozgatom magam "hasznosnak".
Nyugodtan pontozgasd fel magad, más úgysem teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!