Házi szalámi készítéséhez használhatunk fehérborsot is, vagy inkább maradjunk a feketénél?
Figyelt kérdés
2018. jan. 25. 15:10
1/24 anonim válasza:
Szeretitek? A fehérborsnak nagyon más íze van, mint a feketének, teljesen más ízű lesz tőle a szalámi is.
3/24 anonim válasza:
Nem tudom, miért pontozták le az elsőt, a fehérborsnak nem csak az íze, hanem már a szaga is egészen más.
4/24 anonim válasza:
Ha receptúrád fekete borsot ír, maradj annál.
5/24 anonim válasza:
A fehér bors olyan, mintha paprika helyett vörös sáfrányt használnál. Húst azért teszel bele ugye, és nem szóját?
6/24 A kérdező kommentje:
5-ös, iszol te eleget?
A többieknek köszönöm a válaszokat!
2018. jan. 25. 20:08
7/24 anonim válasza:
A kedves kérdezőnek nem sok lövése van a kolbász készítésről. Ne tegyél bele fehérborsot.
8/24 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, tanulj meg olvasni! Nem kolbászt fogunk készíteni, hanem szalámit. Nem mindegy. A fehérborsot többen ajánlották, ezért kezdtem érdeklődni itt.
2018. jan. 26. 08:48
9/24 anonim válasza:
Értem. És a kolbászba vajon másféle töltelék megy, mint a szalámiba? Elárulom neked, hogy Békés-megyében (ahol persze nem értenek a kolbászhoz) van vékony kolbász és vastag kolbász. A szalámi szót nem használják.
10/24 anonim válasza:
Aki fehérborsot ajánl kolbászhoz, az annyit ért hozzá, mint mohamedán a disznópörkölthöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!