Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A Pick szalámi tartalmaz...

A Pick szalámi tartalmaz fokhagymaport vagy bármilyen hagymát?

Figyelt kérdés

Az összetevő listában nincs feltüntetve, a honlapjukon sem találtam semmit, csak annyit írnak, hogy fűszerek.

Azt értem, hogy titkos recept. De szerintem az ilyet fel szokták tüntetni. Ezért én arra jutottam, hogy nincs benne.

De érdekelne, ha valaki esetleg tudja, hogy mit tartalmaz az kérem írja le.

2017. dec. 2. 12:07
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Szinte biztosra veszem, hogy van benne, az elég alap fűszer, kb mindenben van.
2017. dec. 2. 12:53
 2/5 anonim ***** válasza:
93%

Íze alapján nincs benne.

Én nem bírom megenni se a hagymát, se a foghagymát, undorodom tőlük, rosszul leszel, ha csak rá gondolok.

És az eredeti Pick szalámit imádom és semmit nem érzek rajta.

2017. dec. 2. 13:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
HA tényleg érdekel, akkor írj nekik és kérdezd meg. (Egyébként mivel fel van tüntetve, hogy vannak benne "füszerek" - ettöl kezdve nem kell részletezniük, lehet benne akár mi is, fokhagyma is.
2017. dec. 2. 13:22
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Mindenkinek ment a zöld kéz.

Az utolsónak meg köszönöm az ötletet. Írok akkor nekik egy levelet.

Azért tettem fel a kérdést mert van vmi a szalámiban amit nem tudok megemészteni. Most viszont a Fodmap diéta miatt ez a legjobb felvágott amit találtam.

2017. dec. 2. 14:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor írd meg azt is, hogy egészségügyi okokból érdeklösz és az esetleges érzékenységet okozó összetevöket is adják meg neked.
2017. dec. 2. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!