Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Lehet bajom ettől az ételtől?

Lehet bajom ettől az ételtől?

Figyelt kérdés
Most ettem egy darab szeletelt kenyeret amit ezelőtt héten vettem és csak egy darabot ettem de nem volt penészes és az íze is jó volt lehet bajom?
2017. nov. 11. 22:52
1 2
 11/14 piriiiii ***** válasza:
100%
Szóval kizártnak tartom, hogy bajod lenne tőle, ha rendesen tároltad.
2017. nov. 12. 09:07
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ a lejárati ideje 10. hónap 30. volt és egy kis fa kenyér tárolóban tároltam de semmi bajom sincsen köszönöm szépen!
2017. nov. 12. 09:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért máskor ne csinálj ilyet. Miért nem figyel a családban senki, hogy mikor jár le bármi is?
2017. nov. 12. 12:19
 14/14 Szerencsi Viktória ***** válasza:

Ha nem volt penészes, mi bajod lenne tőle? A kenyér csak kenyér, még ha tele is nyomják mindenfélével.

De nincs benne bomló fehérje, botulint termelő baktériumok, stb.

Egyébként még a penészesbe sem halnál bele, az első falattól megérzed, hogy szar az íze. (volt szerencsém véletlenül hozzá, bontatlan lejárat előtti "tartós" kenyérnél...bajom nem lett tőle)

2017. nov. 15. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!