Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Már egy hete és 5 napja nem...

Már egy hete és 5 napja nem ettem szinte semmit és nem vagyok éhes. Kezdek megijedni hogy valami bajom lehet mert nem vagyok éhes és olykor hányingerem van az ételtől. Mi okozhatja ezt?

Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 14:50
 1/9 anonim ***** válasza:
36%
Egyél már, te barom. Pár nap éhezés után elmúlik az éhségérzet, valószínűleg ez van veled is.
2011. aug. 19. 14:53
 2/9 anonim ***** válasza:
30%
Terhes vagy?
2011. aug. 19. 14:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
mert már annyira kiéheztetted a tested hogy már nem érzel éhséget. kezdj el enni rendesen mert nagy baj lesz.
2011. aug. 19. 15:22
 4/9 anonim ***** válasza:
36%

édes istenem, ekkora ökröket...menj orvoshoz és egyél valamit

0 kalóriát vittél be, vagy legalább ittál valami normálisat?

2011. aug. 19. 15:23
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Elindult az anorexia rögös útján.
2011. aug. 19. 16:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
* elindultál
2011. aug. 19. 16:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Inni iszok.De egyszerűen nem vagyok képes enni,teljesen hányingerem lesz bármilyen kajától,és nem,nem vagyok terhes.Amikor egy falatot nagy nehezen lenyelek akkor pedig teljesen bűntudatom van hogy ettem.
2011. aug. 20. 02:56
 8/9 anonim válasza:
Keress fel egy pszichológust vagy pszichiátert, de minnél hamarabb és egy egyél legalább egy keveset (de olyat, amiben van szénhidrát is), mert különben tönkreteszed a tested.
2011. aug. 20. 18:04
 9/9 A kérdező kommentje:
Lehet azt kéne,mert betegesen nem tudom magamat elfogadni.Régen hánytattam magamat,de most már csak dohányzok és vizet iszok,néha meg egy párfalatot eszek ha nem lesz tőle hányingerem. :/
2011. aug. 20. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!