Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Megsérült a nyelőcsövem az...

Megsérült a nyelőcsövem az ételtől, mi bajom lehet?

Figyelt kérdés
Sárgarépát kellett ennem de annyira nagyon nem szeretem, hogy darabokra vágtam és úgy nyeltem le. Bekaptam kettő általam vágott darabot és hamar rájöttem sajnos, hogy rossz ötlet volt, alig bírtam lenyelni és fájt is. Most kellemetlen érzés de fájni nem fáj. Lehet bajom? Ha igen , mi?

2016. dec. 23. 21:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem fáj, honnan tudod, hogy megsérült a nyelőcsöved? A kellemetlen érzés sok mindentől lehet, szimpla erőltetés, stb. Szerintem már holnapra elfog múlni.
2016. dec. 23. 22:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Onnan gondoktam, hogy alig tudtam lenyelni es mikor lenyeltem az fájt is. Most mikor nyelek enyhén égető érzés , érezni hogy kicsit valami felsèrthette. Remelem elmúlik holnapra, tanultam az esetből. :(
2016. dec. 23. 22:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Remélem elmúlik. Máskor reszeld le és reszelt almával keverd össze - finom! lehet bele egy kis darált diót tenni és kis mézet -igazi egészséges csemege lesz belőle.
2016. dec. 23. 22:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyszeri alkalomtól nem lehet bajod. De a gyomrodnak nem tesz jót az egyben maradt étel, ezért kell megrágni a kaját. Legközelebb figyelj oda jobban.

Ha meg is sérült valami a nyelőcsövedben az erőltetéstől, akkor az el fog múlni. Nem biztos, hogy holnapra, de egy időn belül biztos.

2016. dec. 23. 22:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindnekinek a gyors , segito válaszokat mindenkinek ment a zold kezecske. Az almas verziót ki fogom próbálni köszönöm!!!:) Kellemes ünnepeket nektek.
2016. dec. 23. 22:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Főzd meg a sárgarépát, egy darab csirkehussal, huslevesnek és akkor könnyen megehető, emészthető. Miért kötelező sárgarépát enned, ha nem szereted?
2016. dec. 27. 15:49
 7/7 A kérdező kommentje:
úgy tufom, ha főzöm kimennek belőle a vitaminok és az értékes anyagok.bizonyos egészségügyi célokra lenne tökéletes elvileg nekem. azóta még nem probalkoztam újból repaval, talán holnap.
2017. jan. 4. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!