Ha leejtettem a sült csirkemellet a padlóra még megehetem?
Figyelt kérdés
Rögtön felvettem és megmostam vízzel.2017. júl. 16. 19:11
1/10 anonim válasza:
Én nem vagyok szívbajos, én megenném és nyilván nem lenne bajom. De mivel meg van mosva, mástól is inkább azt várom, hogy megeszi.
2/10 anonim válasza:
Azért nem kell olyan steril világban élni, ennyi kell a szervezetbe, túl sterilen se szabad élni az még inkább hátrány, mert ha szél rád fúj is beteg leszel. Ez tök simán ehető, nyilván nincs retek a padlón és tisztán van tartva.
3/10 anonim válasza:
Nem ismered az 5 másodperces szabályt?! :D
Ha 5 mp-en belül felveszed, az nem számít!
Ha véletlenül túllépnéd az 5 mp-et, azonnal életbe lép a 10 mp-es szabály! XD
4/10 anonim válasza:
Ja, és egyébként nem padlóra, hanem padlóla! :)
Hogy valami értelmeset is mondjak, mosás után én visszatenném a serpenyőbe kicsit átsütni minimális fűszerrel, mert így vízzel lemosva szerintem erősen csökken az élvezeti értéke. :)
5/10 anonim válasza:
Egyébként az 5mp szabály kamu, még mielőtt valaki elhiszi, amint a földet éri azonnal rámegy minden baktérium, nem tudnak ezek az nanométeres baktériumok centiket megtenni még 10 perc alatt se. Ettől függetlenül én vagyok a sterilséget szidó válaszadó, szóval hajrá, legközelebb fújkáld meg aztán egyed, nem kell megmosni.
6/10 anonim válasza:
Én nem enném meg sehogy a sült csirkemellet.
7/10 anonim válasza:
"Én nem enném meg sehogy a sült csirkemellet." És ez kit érdekel öcsi?
8/10 anonim válasza:
Vízzel megmosni marhaság, egy papírtörlővel áttörölni teljesen elég.
Gondolom, hogy azóta is kifogástalan egészségnek örvendsz, legalábbis remélem, és kívánom is. :)
9/10 anonim válasza:
Persze ha nem 2 kg koszba ejteted le.
10/10 anonim válasza:
Saját padlómról simán megenném... Ha máshol esett volna le, semmiképp
A mosás meg elveszi az ízét, inkább lekapargattam volna késsel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!