Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Vöröshagyma savanyúságként?

Kacsa Tibor kérdése:

Vöröshagyma savanyúságként?

Figyelt kérdés

Sziasztok!


Akik olvassák a kérdésem, feltehetően a fejüket fogják tőle. De nem vagyok biztos a dolgomban, úgyhogy inkább rákérdek. Meglehetősen savanyúság mániás vagyok (na jó, azért nem bigott módon), és arra gondoltam, hogy szívesen készítenék én is savanyúságot. Egyrészt a gyöngyhagyma valami hihetetlenül finom savanyúságként. Az interneten van jó néhány recept, hogy hogyan is kellene gyöngyhagymát savanyítani, azonban azon gondolkodtam, hogy ugyanezt meg lehetne e csinálni kifejlett vöröshagymával is? Már csak azért kérdezem, mert olyan receptet nem találtam, ahol kifejezetten kifejlett vöröshagymából csinálnák, és felmerült bennem, hogy talán ennek valami oka van. Vagy csak méretbeli különbség az egész?



2017. máj. 21. 20:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%

Itt vannak receptek:


[link]


[link]


[link]


[link]

2017. máj. 21. 21:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
84%
Amit a 4. irt én is szoktam olyat, csak még teszek bele főtt babot is, és egy napig állni hagyom. Valami isteni finom.
2017. máj. 21. 22:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
86%
Anyám szokott vöröshagymából, és héjában főtt krumpliból is savanyúságot készíteni. Olyan levet csinál hozzá, mint az uborkasalátának. A hagymát felkarikázza, besózza, egy fél óra múlva kifacsarja a levét, azt elönti. És beleforgatja ecetes, cukros lébe, és hagyja érni pár órát. Nagyon kellemes húsokhoz.
2017. máj. 21. 23:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet! Én felnegyedelem, úgy teszem az üvegbe.


Az oroszok baromi jól készítik.

2017. máj. 22. 09:42
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!