Vöröshagyma savanyúságként?
Sziasztok!
Akik olvassák a kérdésem, feltehetően a fejüket fogják tőle. De nem vagyok biztos a dolgomban, úgyhogy inkább rákérdek. Meglehetősen savanyúság mániás vagyok (na jó, azért nem bigott módon), és arra gondoltam, hogy szívesen készítenék én is savanyúságot. Egyrészt a gyöngyhagyma valami hihetetlenül finom savanyúságként. Az interneten van jó néhány recept, hogy hogyan is kellene gyöngyhagymát savanyítani, azonban azon gondolkodtam, hogy ugyanezt meg lehetne e csinálni kifejlett vöröshagymával is? Már csak azért kérdezem, mert olyan receptet nem találtam, ahol kifejezetten kifejlett vöröshagymából csinálnák, és felmerült bennem, hogy talán ennek valami oka van. Vagy csak méretbeli különbség az egész?
Lehet! Én felnegyedelem, úgy teszem az üvegbe.
Az oroszok baromi jól készítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!