Felhasználható az a vöröshagyma, aminek a héja alatt "piszkos" (szerintem penész)?
A: Ha kosz igen, ha penész nem.
B: Friss húst, zöldségeket, fűszereket. Leveskocka semmilyen levesbe nem kell.
Ha a gyakran előforduló apró fekete valamire gondolsz, azzal nincs semmi gond. Leöblíted, s kész.
Penészes hagymával még nem találkoztam, de biztosan van olyan is.
Én soha nem használok leveskockát, meg "vegetát". Ha nincs saját alapleved, akkor is elég jó lesz akkor is, ha csak jól bezöldségeled. Ezerféle raguleves létezik, így nehéz olyan összetevőket írni, amelyik a te elképelésed szerinti levesbe jó a kocka helyett.
Nagyon köszi mindenkinek! A hagymával az a helyzet, hogy nagyon gyakran találok ilyet köztük. Le szoktam törölni, aztán használom. Néha egy réteget is leveszek vele, és a többit használom csak. Most is (közben)felhasználtam lecsónak.Lehet, h. nem jó helyen tárolom? (szerintem is penész). Milyen bajom lehet tőle?
A leveskocka a receptbe van írva, de már mástól is hallottam,h. nem használ ilyet. Mondjuk, én sem tudom, h. minek, hisz (azon kívül) annyi jó dolog van a ragulevesben,amiktő maguktól is simán finom lehet az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!