Savanyú paprikám amit én csináltam megzavarosodott, és az alján fehér penész valami keletkezett. Mitől alakult ki? Mi lehetett a hiba? Így még meg lehet enni?
Figyelt kérdés
Zacskós savanyúság tartósítóvval(+ecet) raktam el (ahogy rá volt írva a tartósító tasakon). Szépen megszurkáltam az alma paprikákat. Felfőztem majd hűlni hagytam. Egy napig pihentettem hogy beszívja a nedvet a paprika (mondjuk sokat nem szívott be) Majd lezártam
Mit hibázhattam?
2014. szept. 10. 19:20
1/3 anonim válasza:
En is mindig igy jàrok általában.Talán rosszul lesz lezárva az üveg, vagy meleg helyen van.Ki szoktam dobni.
2/3 A kérdező kommentje:
Mind a 7 üvegem ilyen lett. kb 22 C fokon vannak. Lezárni pedig celofánnal zártam le amit direkt befőttes üvegre "terveztek"
2014. szept. 10. 19:43
3/3 anonim válasza:
Szerintem a 22 fok meleg és felforrt neked.Kiszoktam forrázni az üvegeket, az eltenni valókat is és mégis elromlott.Valamit az biztos nem jól csinálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!