Mit csináljak ezzel a pizzafeltét nevezetű undormánnyal, hogy ehető legyen? Véletlenül ilyet vettem trappista helyett.
Tudjátok, a Sparban a sajtok előre fel vannak darabolva és fóliázva, és valaki volt olyan rendes, hogy a trappistás kosárba belerakott egy ilyen növényi pizzafeltétet, gondolom mégsem kellett neki és lusta volt 20 centivel arrébb rakni... Én meg siettem, nem ellenőriztem a címkéjét, csak méretre pont jónak tűnt, felkaptam, meg sem fordult a fejemben, hogy más lehet, mint ahonnon kivettem.
Szörnyű íze van. Borzasztó. Utálok ételt kidobni, javasolnátok valamit, hogy lehet ezt elfogyasztani? Ráreszelve tésztára jobb esetleg? Vagy pogácsába?
Köszi előre is!
háát... Én is utálok pazarolni. De az első reakcióm, félhangosan, az volt a kérdésedre, hogy "dobd ki!"
Talán valamibe belerakva (pogácsa amit írtál) próbálkoznék én is. Ha csak el nem rontja az is és akkor még több rossz ételed lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!