Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi a küönbség a sajt és a...

Mi a küönbség a sajt és a pizzafeltét között?

Figyelt kérdés
Sajtot akartam venni, egymás mellett volt a kettő, csak nem volt nálam a szemüvegem és itthon vettem észre az állagán, hogy más mint a sajté.
2017. jan. 7. 11:02
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
A pizzafeltét nem sajt, hanem valami növényi alapanyagokból összepancsolt müdolog, ami fogyasztásra csak igen korlátozott mértékben alkalmas, jónak viszont semmi esetre sem nevezhetö.
2017. jan. 7. 11:18
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Nem láttam még ilyet, de olyasmi lehet mint a frissföl meg a farmföl. Nem lehet tejfölnek hívni mert ipari hulladék, ezért kap fantázianevet.
2017. jan. 7. 12:02
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Megint tanultam valamit. Szerencsére nagyon régi törzsvendég vagyok már a boltban és ki tudtam cserélni. :)
2017. jan. 7. 12:58
 4/7 anonim ***** válasza:
43%

Növényi és nem állati eredetű, ezért nem hívható sajtnak.

Ez az emberi fogyasztásra nem alkalmas meg csak a szokásos hiszti néhány primitívtől.

2017. jan. 7. 13:46
 5/7 anonim ***** válasza:
25%

"Ez az emberi fogyasztásra nem alkalmas meg csak a szokásos hiszti néhány primitívtől."

Egyrészt ha megkóstolja valaki, akkor rájön, hoyg nem ehetö.

Másrészt akkor miért van betiltva Németországban a forgalmazása? (Indoklás: nem alkalmas élelmiszerke´ti felhasználásra!)

2017. jan. 7. 14:04
 6/7 anonim ***** válasza:
50%

"Egyrészt ha megkóstolja valaki, akkor rájön, hoyg nem ehetö."

Ha nem lenne ehető nem venné senki és nem is érné meg gyártani, tehát ismét csak setét vagy.

"Másrészt akkor miért van betiltva Németországban a forgalmazása? (Indoklás: nem alkalmas élelmiszerke´ti felhasználásra!)"

Például a marihuána is be van tiltva sok országban, máshol meg gyógyszer.

Milyen érv is akar lenni?

2017. jan. 7. 14:57
 7/7 szaszaa11 ***** válasza:
78%
A sajt egy tejtermék, pizzafeltét pedig szinte bármi, amit a pizzára teszel (pl.: Szalámi, tonhal, ruccola.) Ha a kérdésed az lett volna, hogy mi a különbség a sajt és a pizzasajt között, akkor a válasz az, hogy a pizzasajt jóval roszabb minőségű.
2017. jan. 7. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!