Mit lehet csinálni a már kiszáradt tömbsajttal, hogy újra fogyasztható legyen?
Be lehet áztatni tejbe, néhány óra alatt megpuhul, vagy
le lehet reszelni, mindenhez felhasználható amibe reszelt sajt kell.
Pizzára ráreszeled esetleg, vagy valami tepsis húsra, burgonyára, ráolvad.
Ha nem penészes, nem romlott meg, és ehető akkor ki ne dobd.
Tejben megpuhul, csak utána hamar el kell fogyasztani.
De sokkal jobb, ha lereszeled és úgy használod fel különféle ételekhez.
Ha még vágható, akkor ki is lehet rántani, a forró zsiradékban teljesen megpuhul.Reszelve Melegszendvicskrémbe, melegszendvics tetejére reszelve is használható.
A többiek is sok jó tippet adtak, csak találsz egyet közülük.
"Ha csont száraz, kívül belül is száraz akkor valószínű már penészes is. "
Remélem, nem zavar, hogy a penész nem száraz, hanem nedves környezetben szaporodik. A száraz sajt nem lehet penészes, szóval ez kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!