Rám jöhet a cifra vagy más a kb.4 (szélsőséges esetben 6-7) hete a hűtő sötét és mindmáig nagyrészt feltérképezetlen bugyraiban érlelődő trappista sajttól?
Mi a frankcnak etted meg ha már vaskos penészréteg volt rajta ?
A te hülyeségednek oka lesz, majd ha valami lesz a gyomroddal !!!
Nem vagy komplett...
Nem tudom, én simán megettem volna és nem lenne semmi bajom. De ez a páromra is igaz. De nálunk egypár hét után vékony a penészréteg a sajton.
Más sajtnak pedig a penésze is ehető, bár ebből lehet, hogy nem lehet messzemenő következtetéseket levonni a nem penészes sajton megjelenő penészre vonatkozólag :)
Amúgy egyszer ettem penészes almás sütit is (megvoltak az okaim), nyilván nem lett bajom. Ahogy egy fél liter savanyú tejtől sem egyszer. De alapból nem eszem mega rossz ételt. A penésztelenített sajt viszont számomra jó.
De mások még a zsírtól is hasmenésesek lesznek, furák az emberek, no.
Erre legalább nem lehet azt mondani, hogy gyorsérlelésű, ami íztelen, ehetetlen akár a gumi.(persze a trappista nem éppen penészes sajt, ez való igaz )De, ha finom volt és jólesett, egészségedre:D
Egyébiránt semmi bajod nem lesz tőle, akár vissza is írhatsz a hitetlenkedőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!