Lesz valami változás, ha minden másnap tojásrántottával indítom a napot, reggel 6 körül.4-5 tojással?
Nem fogyni akarok, meg semmi ilyesmi.
Utálom a Big Mac-et...
egy szelet sima mezei barna kenyérrel szoktam fogyasztani.
Csak hogy nem-e árt, nem lesz-e valami baja a gyomromnak,vagy hasonló.
Ilyesmikre gondoltam.
Szimpatikusnak tűnik. Szerintem kérdezd meg a saját szervezetedet, hogy neki mi a jó. Az enyém ilyenkor aludni akar, ebédre pedig kevesellné az adagot, de ez én vagyok.
#2: A szénhidrát nem esszenciális tápanyag. Plusz, van, akit nem laktat. Egyéni, kinek mennyire előnyös. Én kevés szénhidrátszegény zöldséggel eszem a tojást, nekem az remek, a párom özön rizzsel, neki az a jó.
Van, akinek az 1 tojásos rántotta a szuper, van, akinek 10 tojásból kell egyszerre. Ez egyéni. Semmit nem tudunk a kérdezőről. Lehet, hogy 4000 kcal kell neki naponta és két étkezés az ideális számára...
#6 Én nem hiszek ebben, hogy mindenki azt egye, ami "jól esik". Az étkezési szokások helyes irányba megváltoztatása hosszú távon jót az embernek, egy idő után az lesz a természetes.
És fenntartom azon véleményemet, hogy egy étrendben számottevő számottevő mennyiségű szénhidrátnak kell lennie. Persze a cukros üdítőitalok elhagyhatók, de a gyümölcsök, gabonafélék nem.
Igen, megnő a koleszterinszint, és a gyomorbántalmak sem kizárhatóak, mert a tojás nehéz étel.
A gyümölcs, korpás kenyér, zöldség jó ötlet reggelire, esetleg a zabkásák, joghurtok/növényi joghurtok is.
1-1 tojással nincs baj (persze ne minden nap, mert az nagyon egyhangú), de 4-5 nagyon sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!