Ennyi pénzem van, hogy húzzam ki hónap végéig ennyivel, mit vegyek, hogy ne haljak éhen a hónap végéig?
Sziasztok!
Jelenleg van 8 ezer forint a számlámon, és 10 ezer forint a SZÉP kártyámon. Ezzel kell kihúznom ötödikéig, amíg meg nem jön a fizetésem. Jelenleg költözködtem, és ki kellett fizetnem egy valag pénzt az albira, ezért most nagyon meg vagyok szorulva.
Mégis min éljek 1 hónapon keresztül ennyi pénzből szerintetek?
Vifon leves.
70-80 ft es nalam kitesz egy teljes etkezest a sok teszta miatt.
Javaslat:
(létezik szociális háló), sőt segítség, tanácsadás is.
Vedd fel a kapcsolatot a hozzád legközelebb álló CSALÁDSEGÍTŐ Szolgálattal, vagy Vöröskereszt, Máltai Szeretet Szolgálat, ... szociális gondozókkal.
Tuti segítenek.
//Én is szoktam nekik dolgozni.//
Keresd meg az elérhetőségüket, - az interneten megtalálod.
Sok sikert,
---és ne add fel.
Blanka
(még árvízkor is)
Ha budapesti vagy,ajanlom a kokin lévő kis boltot
elfogadják a szép kártyát.tudsz vele fizetni.
Kilóárat nézz a piacon, közértben. Első körben 200 Ft/kg alatti dolgokat (krumpli, hagyma, farhát), és ne vedd meg az első helyen, nézz körül, hol az olcsóbb, szebb, majd 500 Ft-os kilóár alattiakat (gomba, répa, cukkini, csirkeszárny, csirkecomb, belsőség, stb.)
Főzeléket, levest tudsz ezekből főzni, meg ha tepsibe teszed, megsütöd.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!