Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ennyi pénzem van, hogy húzzam...

Ennyi pénzem van, hogy húzzam ki hónap végéig ennyivel, mit vegyek, hogy ne haljak éhen a hónap végéig?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jelenleg van 8 ezer forint a számlámon, és 10 ezer forint a SZÉP kártyámon. Ezzel kell kihúznom ötödikéig, amíg meg nem jön a fizetésem. Jelenleg költözködtem, és ki kellett fizetnem egy valag pénzt az albira, ezért most nagyon meg vagyok szorulva.

Mégis min éljek 1 hónapon keresztül ennyi pénzből szerintetek?

2017. márc. 8. 22:00
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
24%

Aki a krumplit ajánlotta elég butaságot írt...

Lehet, hogy olcsó a krumpli de abból megehetsz naponta simán 1kg-ot és csak fogyni fogsz tőle.

1kg krumpli 860kcal ami nagyon kevés még mindig

A kenyér már jó választás.

Fehér kenyér fél kiló 1300kcal.

megkenve margarinnal hozzá valami párizsi és az sem drága plusz energia.

A rizs szintén felejtős, 1kg-t kéne megenned ahhoz, hogy 1300kcal-hoz juss.

Nem írtál magadról semmit (nem, kor, súly, magasság, fizikai aktivitás)

De minimum napi 2000kcal bevitel kellene amit ennyi pénzből sajnos nem sokáig fogsz tudni megtenni :(

zöldség, gyümölcs szintén felejtős nagyon alacsony kalóriatartalmuk van.

egy-egy szelet tejcsoki már jobb.

Összefoglalva ennyi pénzből 1 hétig is csak szűkösen lehet enni...

2017. márc. 8. 22:50
 12/48 A kérdező kommentje:

19 éves vagyok. Netre azért van pénz, mert az benne van a kötelező közös költségben ami egyébként 1900 forint, és benne van a TV is. Havi 40-et fizetek plusz rezsi, ami ugye a villany és a gáz. Most pár napja a Pennyben vásárlok pár pékárut, kb 300 forintból megvan az ami ebédre elég, viszont már tök rosszul érzem magam tőlük, érződik, hogy nem ettem normális kaját már egy hete. Van ott 180 forintos fagyasztott pizza is, viszont valahogy sejtem, hogy mi lesz velem, és az egészségemmel, ha egy hónapon keresztül ezt eszem, már így is tök rossz a gyomrom az ilyen kajáktól.

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!

2017. márc. 8. 22:51
 13/48 A kérdező kommentje:
174 cm magas vagyok, kb 70kg de nem tudom pontosan, mert sokat fogytam az utóbbi két hónapban, de olyan 70 környéke lehetek most. Ja és férfi/fiú vagyok. Nem sprotolok, irodában dolgozom, egész nap ülnöm kell, utána pedig sétálok 1 órát a városban erre arra, aztán jövök haza.
2017. márc. 8. 22:54
 14/48 anonim ***** válasza:
74%
Nem lett volna valami munkásszáló féleség, ahol olcsóbban meg tudnád magadat húzni? Az albérlet nagyon drága.
2017. márc. 8. 22:55
 15/48 anonim ***** válasza:
84%
"hát már bocsi, de biztos az a legfontosabb most szegénynek, hogy aszalt gyümölcsöt ehessen....." és szerinted, olyan boltban, ahol a szép kártyáját elfogadják, mit tud venni, ami meg is éri most neki?
2017. márc. 8. 22:55
 16/48 A kérdező kommentje:
Hát ami van itt munkás szálló, ott legfőképp hajléktalanok laknak, és a rágcsálók sem ritkák. Inkább laknék utcán, mint azon a helyen. Ahol most vagyok, ez volt a legkultúráltabb és a legolcsóbb lehetőség.
2017. márc. 8. 22:56
 17/48 anonim ***** válasza:
50%
A kalória/ft aránya az étolajnak a legjobb. Nem hülyeség a krumpli, csak nem főzni kell, hanem olajban kisütni.
2017. márc. 8. 22:57
 18/48 anonim ***** válasza:
52%

kenyértől éhes lesz és amúgy is rendkívül rossz választás

1 kg rizs meg 3200 kcal

2017. márc. 8. 23:00
 19/48 anonim ***** válasza:
43%

Igen szárazon 3600kcal a fehér rizs kilója, de ki eszi szárazon????

Főzve nagyon kevés kalóriát ad.

Én tudom mert sajnos súlyos betegség miatt egy ideig főtt rizst és főtt krumplit ettem.

Ehettem amennyit csak akartam az eredmény 17kg fogyás lett elég rövid idő alatt

2017. márc. 8. 23:08
 20/48 anonim válasza:
79%
Néhány hentes bolt és CBA elfogadja a SZÉP kártyát, itt nálunk Érd, Törökbálint legalábbis tudunk vele vásárolni.
2017. márc. 8. 23:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!