Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Aki margarint eszik/használ...

Aki margarint eszik/használ az mit szeret benne?

Figyelt kérdés
Konkrétan semmi íze nincs, zsíros is, nem is egészséges. Vannak diétás sajtkrémet, de egy sima sajtkrém is sokkal finomabb és kevésbé hizlaló mint a margarin. Aki pl. margarinos szendvicset eszik az úgy miért?? Nem kötekedés csak hátha megértem.
2017. jan. 26. 22:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Vannak, amikre azt mondják, hogy egészségesebb, mint az állati zsiradékok, "

AKkor nézz utána, valójában mi is a margarin.

2017. jan. 27. 01:40
 12/16 anonim ***** válasza:
Laktózmentes, tudom van laktozmentes vaj is, de számomra az furán édeskés
2017. jan. 27. 09:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Tejmentes.
2017. jan. 27. 11:47
 14/16 anonim ***** válasza:

Miért kellett lepontozni? Leírtam, hogy én miért eszem. Senkinek nem mondtam, hogy ő is egyen olyat és annyit, mint én. Leírtam részletesen, hogy mi a saját döntésem alapja és igyekeztem mindenhol óvatosan fogalmazni. Nem bocsátkoztam tudományos vitába, mert tudom, hogy rengeteg pro és kontra érv van. Sokan műételnek tartják, mások szerint jobb, mint az állati eredetű, megint mások szerint nagy különbség van minőségben az egyes margarinok között egészségügyi szempontból is.Szóval senkit nem akarok "megtéríteni". Kvázi egy véleménykérő kérdés volt.

9

2017. jan. 28. 20:25
 15/16 anonim ***** válasza:

11-es elég sokat olvastam már a margarinról, tudom mi az.

Pl. itt elég jó összehasonlítás van:

[link]

2017. jan. 28. 20:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Van többféle margarin amit direkt a szendvicsre lehet kenni és ami a sütikhez kell. Na most a sütiset azt kétlem, hogy bárki is magába megenné, mert az tényleg ehetetlen. Viszont az sem igaz, hogy ízetlen, mert van csomóféle például sózott margarin ami szerintem nagyon finom szendvicsben.Persze az sem mindegy milyet vesz az ember, mert az olcsóbbak tényleg nagyon vizesek és ízetlenek, de mondjuk a Rama azok közül van pár finom.
2018. nov. 6. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!