Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Aki margarint eszik/használ...

Aki margarint eszik/használ az mit szeret benne?

Figyelt kérdés
Konkrétan semmi íze nincs, zsíros is, nem is egészséges. Vannak diétás sajtkrémet, de egy sima sajtkrém is sokkal finomabb és kevésbé hizlaló mint a margarin. Aki pl. margarinos szendvicset eszik az úgy miért?? Nem kötekedés csak hátha megértem.
2017. jan. 26. 22:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%

Látod, ez engem is érdekel, de ami a zsírosságot illeti, pont hogy túl zsírszegény, nagyon vizes. Azért lenne, hogy a kenyérre kenjük zsiradékként vagy sütibe használjuk, ha valamiért a fejöünkbe vettük, hogy a vaj rossz, nem? Akkor pedig sokkal zsírosabbnak kellene lennie. A vaj jó és a jó vaj finom is, s 80% zsírtartalmú. Nincs nagy tapasztalatom margarinokban, de jóval vizesebbek szoktak lenni.

Szerintem is pocsék íze van, azon túl, hogy nem zsíros... De van, aki képes rossz ízű ételeken élni, csak hogy azt higgye, diétásan eszik, bármit is jelent ez számára. S szinte nincs étel, ami ne ízlene valakinek. Az emberek furák. Egy volt kollégám az extra tartós tej ízéért volt oda, a rendes tejet utálta.

2017. jan. 26. 22:37
 2/16 anonim ***** válasza:
40%

Semmi íze nincs? Én kiskanállal szoktam enni a piritóshoz vagy a még meleg kenyérhez kiflihez stb. Benne sült zöldséget is imádomm. Bő vajban sült natur szelet kis fokhagymával áhh kell annál jobb. Én nagyon szeretem a vajat,margarint nagyon is finom ízt ad bármilyen kajának(nyilván nem pörkölt vagy ilyesmi)

De lehet bennem van a hiba mert a családba mindenki lefujjog mikor kanalazva eszem a vajat. Meg mikor csinálok szenyát mindenki azt mondja "véééékonyan keeeend meg neeekem",magamnak meg kivűl belül mindenhol mwgkenem cm es rétegbe.

2017. jan. 26. 22:40
 3/16 A kérdező kommentje:

Az extra tartós tej az UHT-s? Az extra magas hőmérsékleten kezelt? Én is csak azt tudom meginni, tejszínhabban is másabb, finomabb nekem.

Én most inkább szendvicsre gondoltam, konkrétan semmi íze nincs, zsíros és jobban csúszik. Bár én a kenyeret sem értem, hogy mire jó pl. leves vagy főétel mellé. Kevesebb fél a tápláló kajából, mert a kenyér eltelít.

2017. jan. 26. 22:41
 4/16 anonim ***** válasza:
58%

1 -es igen is finomabb a tartós tej én se szeretem a simát 2-es voltam és nem trollkodok meg semmi de tényleg igy gondolom

De ezek szerint valamit nagyon elkur*tak nálam.😅

2017. jan. 26. 22:43
 5/16 A kérdező kommentje:
Hát ha neked ízlik akkor edd. :)) Köszi a választ! Lehet hogy igényli a szervezeted a zsírt vagy csak szimplán ízlik. Egy vajkrém vagy sajtkrém szerintem sokkal ízletesebb számomra(!). Így szép a Világ, hogy mindenki más.
2017. jan. 26. 22:48
 6/16 anonim ***** válasza:
54%

De 2. válaszoló itt nem a vaj volt a kérdés, hanem a margarin!

Oké, írtad, hogy azt is szereted, de nagyrészt a vajról írtál. És nem, még csak köszönőviszonyban sincs egymással a kettő. A vajjal nincs gond, a margarinnal viszont annál több.

2017. jan. 26. 23:07
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretem, szerintem van íze. Mondjuk sokféle létezik, ki kell próbálni többfélét. Például van a viszonylag márkás Flora, az nem ízlik, de a Lidlben meg van egy kördobozos noname, kb 180 forintba kerülő, na az meg ízlik :D Ki érti ezt :) Zsírtartalmát tekintve pedig pont, hogy előnyös hiszen létezik belőle zsírszegény változat, tehát diétába nagyon jól beilleszthető.

Amúgy dietetikusnak tanulok, és nem tartjuk kifejezetten egészségtelennek. Egészségtelenebbnek számít szerintem a sajtkrém, melyekhez legtöbbször foszfátos ömlesztősót használnak fel. (Meg még beletesznek abba is mindenfélét) Persze abból is van több típus, biztos van olyan ami egészségesebb alternatíva.

Ízlés dolga az egész :) Az én kedvencem a teavaj, az a bajom csak vele, hogy nem kenhető :( Na meg, hogy magas a zsírtartalma, ezért nem lenne célszerű ha azt enném minden nap.

2017. jan. 26. 23:22
 8/16 A kérdező kommentje:
Én a tengeri sós Rámát aerosat kóstoltam, mert mondták hogy hú de finom, hát növényi zsírnak érzem. :D
2017. jan. 27. 00:33
 9/16 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon egyszerű. Nem az ízéért eszem. Megveszem a legolcsóbb margarint amit találok és azzal kenem a kenyerem. Kell rá valami, mert anélkül nem szeretem annyira a szendvicset (nem is tudom, hogy kenés nélkül nevezhető-e annak), mert túl száraznak érzem meg könnyen elmozdul a helyéről a szalámiféleség. Néha veszek kenősajtot is, de az egyrészt sokkal drágább, hamarabb elfogy, másrészt nem mindig passzol be. A tejből készült vaj is drága kicsit, akkor már akár sajtot is vehetnék és az íze sem olyan jó, mint a sajtnak és ráadásul hűtve nehezen kenhető.

Valószínűleg nem túl egészséges az ilyen olcsó fajta. Vannak, amikre azt mondják, hogy egészségesebb, mint az állati zsiradékok, de azok egyrészt drágák, másrészt kicsit furcsa ízük van számomra.

2017. jan. 27. 01:22
 10/16 anonim ***** válasza:
25%

Tele van az összes káros és mű anyagokkal, tiszta E koktél, márkától függetlenül. A sajtkrém sem sokkal jobb ebből a szempontból.

Én a hagyományos vajat szeretem, és pirítósra az olíva olajat.

2017. jan. 27. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!