2/6 A kérdező kommentje:
70-75% víz, 20-25% zsír. Valamivel 0 alatt lehet a fagypont, de mennyivel ?
2017. jan. 4. 16:46
3/6 anonim válasza:
Igazad van 75% víz és 25% zsír. De mivel a zsír olvadáspontja 0°C felett van ezért teljesen a víz olvadáspontján fagy meg: 0°C-on
4/6 anonim válasza:
azért abban a vizes részben vannak még oldott anyagok is, amitől csökken a fagyáspont.
Én biztos vagyok benne, hogy -0,5 fokon még nem fagy meg.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Üdv.
2017. jan. 7. 13:15
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!